Otelul Galati Manchester United un meci incorect

Zic asta fiindca diferenta dintre cele doua echipe sunt imense.Daca era o echipa mai buna ,Otelul , aveam alta pareredar cand joci jalnic in campionatul intern ce parere sa mai aibe un suporter cand joci cu Manchester United.

Acum mai au dreptate si cei de la M.U cand fac misto de noi.Stati sa va zic ce au zis dansii despre noi.In presa Engleza s-a scris despre Otelul Galati ca  jucatorii Otelului ar duce-o mult mai bine daca s-ar transfera fie si in liga a 4-a din Anglia! Bugetul lor e abia la nivelul celei de-a 5-a divizii.

Ei cam au dreptate , cand echipa noastra are un salariu mediu de 50.000euro/an , acesta fiind suma primita de un jucator de la M.U pe saptamana.

Acum nu ma iau de bugetul echipelor romanesti ca desuntem si noi mai saracuti.Dar pe mine ma deranjeaza jocul echipei.Eu n-am vazut daruire si efort.Pai eu incep sa cred ca acest titlu a fost doar o greseala , noroc etc.Ar mai fi o posibilitate ca , campionatul nostru intern sa fie atat de slab incat campioana Romaniei sa se afle dupa 10 etape pe un loc aproape de retrogradare.

Ei lasa ca poate o sa mai avem noi o generatie de aur in urmatorii 30-40ani fiindca viitorul fotbalului romanesc pare din ce in ce mai groaznic.Un singur jucator mi se pare de prespectiva si anume Torje.Este tanar , agil , rapid si are destul de mult curaj si ambitie.In rest pauza.Numai jucatori cu fite si impresii de neam-prost.Asta este adevarul si cam doare.Nu ca m-ar interesa atat de mult fotbalul si nici nu ma aleg eu cu bani ca tin cu o echipa.Dar cand vezi ca nu ne mai calificam la un campionat european/monial din 2000(exclus Euro 2008) este cam jalnic.Am ajuns din top 4 ( prin anii 80-90) sa fim mai jos in clasamentul mondial decat Cambogia si ce alte echipe din lumea a III-a mai sunt.

Acum sa vedem cum or sa joace romanii contra englezilor.Acum imi aduc aminte de meciurile din UEFA cand Dinamo batea pe Everton cu 5-0  cand Steaua ajungea in Semi-Finale si Rapidul Sferturi.Acela era fotbal adevarat.NU mai avem fotbal de calitate.Pacat fiindca eram o tara cu potential in acest sport.